Barcelona slår Real Madrid 2-1 i El Clasico

March 23 2015 , Written by billiga fotbollsskor

Skådespelet som är El Clasico levereras i vägen för världsklass skicklighet och hög dramatik, men bara en klubb hade något att visa för varaktig 90 minuter med sin mest bittra rival.

Barcelona tog ledningen på Luis Suarez: s 56: e minuten strejk och lät inte gå som de Calatans höll på i en 2-1 seger över Real Madrid på Camp Nou på söndag. Segern hämnas en 3-1 förlust för Real på Santiago Bernabeu i oktober men ännu viktigare utvidgades katalan 'La Liga ledning till fyra poäng över Madrid.

Totalt har elva gula kort delas ut av domaren Antonio Miguel Mateu Lahoz, som försökte hålla spelarnas känslor i schack genom att utfärda försiktighet efter försiktighet. Otroligt, fick ingen utvisad i denna chippy affären.

Fem gula gavs ut i första halvlek som de spanska giganterna spelat en intensiv första 45 minuterna. Värdarna bröt igenom först efter Pepe sotigt Luis Suarez precis utanför straffområdet. Lionel Messi tog frisparken, gungar i en boll längs vänster hittade Jeremy Matheiu. Den mittback s sprickbildning nick förbi en hjälplös Iker Casillas gjorde 1-0 Barcelona i den 19: e minuten.

Det gladde en Camp Nou publik som fortsatte att boo Cristiano Ronaldo varje gång han rörde bollen. CR7 tystade hånskratt i den 31: a minuten när han spelat i rymden i rutan med en tjusig backheel av Karim Benzema. Ronaldos rätt på foten fullföljande förbi målvakten Claudio Bravo gjorde det 1-1.

Som de gula korten fortsatte att stapla upp under andra halvåret, Barcelona lyckades göra mål en dit ledningsmålet. Daniel Alves lanserat en vacker lång boll från halva linjen framåt till Suarez, som kontrollerade den med en mjuk första beröring. Den uruguayanska rätt på foten strejk dela två Real Madrid försvarare och rullade precis innanför bortre stolpen efter en 2-1 kudde.

Bein Sport sade på sin sändning som söndagens match drog en uppskattad global tittandet på en miljard. Det verkar överdrivet, men en Barcelona fläkt med över sex miljoner anhängare på Twitter låt dem veta att han var nöjd med 2-1 resultat.