Montella kyler Cuadrado Chelsea Diskussion

January 22 2015 , Written by billiga fotbollsskor

Fiorentina tränare Vincenzo Montella har spelat ner rapporter om att yttern Juan Cuadrado snart kan lämna klubben för Chelsea mitt rapporter Premier League sida förbereder ett bud på den colombianska internationellt.

Rapporter hävdar Chelsea är inställda på att erbjuda € 27m ($ 31million) för Cuadrado, men Gazzetta dello Sport hävdade Fiorentina klubbens president Andrea Della Valle skulle inte sälja för mindre än värdet av hans utköpsklausul, € 35m.

Men Montella, tala efter hans sida 3-1 seger över Atalanta i den sista 16 i den italienska cupen, sade: "Såvitt jag vet finns det ingen möjlighet för honom att lämna Fiorentina.

"Han är inte riktigt berörd av allt detta prat. Ibland dessa situationer tas alla proportioner."

Cuadrado, ett rapporterat sommar överförings mål för Manchester United och Barcelona, har överskuggat hans skakiga start på säsongen med en sträng av fasta föreställningar för att hjälpa Serie A sidan upp till sjätte plats.

Fiorentina är 16 poäng bakom ledarna och mästare Juventus men är fast i strid för den tredje och sista Champions League-kvalet plats vid tre poäng bakom Napoli.

Cuadrado, som flyttade till Fiorentina från Udinese i sommaren 2012, har gjort mål fem mål den här säsongen, inklusive fyra i Serie A.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post